Hoppa till sidans innehåll

Börja med Fridykning


Fridykning är dykning utan andningshjälpmedel, dykning där din egen erfarenhet, träning och vilja styr. Fridykning är en form utav sportdykning där man inte använder sig av lufttuber eller andra andningshjälpmedel. Fridykning innefattar all aktivitet under vattnet som utövas på ett enda andetag, dvs. allt ifrån harpunfiske, undervattensfotografering och snorkling och tävlingsfridykning.

 

Fridykning är inte uteslutande en ungdomsverksamhet. Goda fridykningskunskaper gör dig även till en bättre sportdykare. Inom fridykning finns det många och allvarliga risker, därför är det väldigt bra och viktigt att veta dessa och hur man kan göra för att undvika olyckor och vad man ska göra om olyckan är framme.

 

Märsta Sportdykarklubb erbjuder en rad olika utbildningar inom fridykningsområdet.
Grundläggande utbildning för de yngsta sker genom snorkeldiplomen. Sedan sker utbildning till 1, 2 & 3 steg fridykarcertifikat. Utöver dessa finns även Viking fridykarbevis.För att börja med fridykning hos oss i Märsta Sportdykarklubb krävs att du kan simma 200 meter. Vi erbjuder utbildning för både nybörjare och personer som tidigare fridykt och vill lära sig mer.


Om du vill börja med fridykning hos oss får du prova på 3 gånger innan du bestämmer dig. I början får du låna den fridykarutrustning som du behöver för att kunna vara med och känna vad som är det bästa för dig!
Vi har ledarledd träning där man får lära sig och får hjälp med allt man behöver.
 (Se FridykarKalendern  eller Simhallen för datum)

 

Priser för medlemskap finns här: Bli medlem

Uppdaterad: 11 SEP 2014 20:16 Skribent: Mattias Ström

Postadress:
Märsta SDK - Sportdykning
Hugingatan 31
19552 Märsta

Besöksadress:
Hugingatan 30 nb
19552 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info